Köksland/ ekologisk odling
Köksland/ ekologisk odling
Jag brinner för odling. Tidigt på våren sår jag det första fröerna, färgstarka blommor, randiga rödbettor och spetsig kål. Allt i en härlig blandnig kommer det att frodas i kökslandet. Att få äta sin egen odlade sallad eller tomat ger extra krydda i vardagen.
Mitt intresse och kunskap grundar sig i en anställning på Vinarps Säteri. (en av Sveriges största privata köksland.)
På iris utveckling center håller jag i trädgårdsgrupper, inspirerar och lär ut just om odlig till köksland och växthus.
Ni själv håller i pennan och antecknar medans vi arbetar tillsammans. Mötet tar ca 1,5-2 timmar
Pris: 1.000kr
I priset ingår tips på:
- utformning av kökslandet
- omskolning och omplantering
- växtföljd
- kompostering och jordfötbättring
- ev, stensättning.
- från frö till rödbeta
- växthusodligen
SKÖTSEL & UNDERHÅLL
En trädgård behöver skötas för att vara vacker. Vare sig den behöver en ordentlig renovering eller är just nyanlagd, så hjälper jag er gärna med skötsel och underhåll. Jag beskär träd och buskar och ser om planteringar och gräsmattor.
Pris: 500 kr/timmen